Citi s'anima amb Grifols que ara sí, recomana comprar

Els experts del banc dels EUA li atorguen un preu objectiu de 30 euros

Per

Bolsamania | 06 oct, 2021

Citi ha elevat la seva recomanació de Grifols fins a comprar i el seu preu objectiu es manté als 30 euros per acció, anticipant bones pujades en els títols de la farmacèutica catalana.

"Hem estat prudents durant 18 mesos", reconeixen els experts del banc dels EUA, que durant any i mig han mantingut el consell de neutral sobre les accions de la cotitzada de l'IBEX 35.

"Ara valorem millor l'equació rendibilitat-risc", postil·len, escudant-se en arguments per creure en la catalana com "l'enfortiment del seu negoci plasmàtic als EUA, la millora inorgànica dels seus subministraments i el creixement dels seus ingressos i Ebitda".

Grifols puja precisament en borsa aquest dimecres després de tancar la seva emissió de bons de 2.000 milions per tancar la compra de Biotest, operació a la qual els experts de Citi també fan referència.

"L'emissió, iniciada el 27 de setembre de 2021, s'ha tancat en temps rècord a causa de la bona acceptació que ha tingut entre els inversors financers, que entenen i valoren positivament l'oportunitat única i transformacional que suposa per a Grifols la inversió en Biotest. Així mateix, es confirma la confiança del mercat en el model de negoci de Grifols", ha afirmat la farmacèutica catalana.

Últimas noticias