Citi ingressa un 3% menys durant el segon trimestre fins als 3.900 milions de dòlars

Els ingressos de la companyia s'han situat als 17.900 milions de dòlars

Per

Bolsamania | 14 jul, 2017

Citi ha presentat aquest divendres els seus resultats del segon trimestre. Així, l'entitat ha registrat un benefici de 3.872 milions de dòlars, és a dir, 1,28 dòlars per acció. Aquest benefici representa un 3% menys que durant el mateix període de l'any anterior. Tot i aquesta caiguda, els guanys han estat per sobre del que esperaven els analistes (1,21 dòlars per títol).

Citigroup va ingressar un total de 17.900 milions de dòlars d'abril a juny d'aquest any. Aquesta xifra és més gran que la registrada fa un any, quan es va situar als 17.500 milions de dòlars. Citigroup va patir una caiguda en els ingressos de les accions i la negociació de renda fixa durant el segon trimestre, però un acompliment rècord en la banca d'inversió va ajudar a contrarestar la caiguda.

El president executiu de Citi, Michael Corbat, ha assenyalat que "el nostre grup de clients institucionals va tenir un trimestre molt sòlid, incloent-hi la seva millor acompliment en la banca d'inversió en set anys". Això va ajudar al grup de clients institucionals a registrar un lleuger augment interanual en els beneficis nets, tot i les baixes en el comerç.

La divisió de renda fixa, una línia de negocis en què el seu rival de Wall Street, JP Morgan, va dir que havia vist un descens del 19% en els ingressos de l'any anterior, va ser un 6% menor que durant el mateix període en Citi. Això es deu en part a la baixa volatilitat i l'augment de la negociació pel Brexit, davant de les dades de l'any anterior. Els ingressos per operacions borsàries, per la seva banda, van caure un 11% a 691 milions de dòlars.

Els ingressos de la banca d'inversió van augmentar un 22%, a causa de la sòlida subscripció d'accions i assessoria i la solidesa de la subscripció de deute. Els ingressos per operacions borsàries van caure un 6%, així mateix els ingressos per renda fixa també es van deixar un 6%, mentre que els de accions van pujar un 11%.

Últimas noticias