Citi millora el preu objectiu de Merlin, però segueix recomanant vendre'l

Manté la seva valoració teòrica molt per sota dels nivells actuals de cotització

Per

Bolsamania | 25 jun, 2021

Els experts de Citi han elevat el preu objectiu de Merlin Properties fins als 6,8 euros després d'actualitzar les seves estimacions. Aquest nou preu encara està un 24% per sota dels nivells al qual cotitza actualment la companyia (8,98 euros), per la qual cosa reiteren el consell de venda.

L'augment d'estimacions es deu principalment al fet que la previsió anterior de Citi d'un fort impacte negatiu als lloguers no s'ha produït fins a la data i "el malestar al mercat d'oficines sembla més lent del que s'esperava, en línia amb el caràcter prolongat de la tornada a la normalitat", expliquen aquests analistes.

D'altra banda, el to més caut que el de la direcció de l'empresa es reflecteix en les seves estimacions i el preu objectiu, afegeixen des de la companyia.

"El valor ha pujat un 60% des dels mínims de 2020. Ja que la preocupació sobre la tornada al creixement es manté per al BPA (benefici per acció) i el valor liquidatiu, mantenim la nostra qualificació de venda", afegeixen des de Citi.

Els principals riscos per a aquesta recomanació de venda són que la recuperació econòmica i de l'ocupació a les oficines sigui molt més forta del que estimen i que la feina des de casa no tingui un impacte en la demanda d'oficines.

Últimas noticias