Citi baixa les seves estimacions d'Amadeus i adverteix d'un possible retallada de valoració

Malgrat això, reitera el consell de comprar i creu que els seus títols reaccionaran a l'alça

Per

Bolsamania | 05 mar, 2021

Actualitzat : 15:19

Els experts de Citi han retallat les seves estimacions d'EBITDA per a 2021 i 2022 sobre Amadeus fins als 950 milions d'euros (des dels 1.106 milions anteriors) i fins als 1.680 milions (des de 1.886.000), respectivament. Citi explica que aquestes estimacions reflecteixen les últimes previsions de la IATA (Associació Internacional de Transport Aeri) per 2021: -62% de creixement d'RPK (passatgers per quilòmetre d'ingressos) enfront de 2019.

Malgrat aquesta retallada, Citi manté el consell de compra sobre Amadeus. "Tot i que la debilitat econòmica a curt termini hauria de seguir creant problemes comercials, esperem que la cotització de la companyia es torni a centrar en les expectatives d'ingressos i marges normalitzats a mesura que els volums de vols es recuperen gràcies al desplegament dels programes de vacunació mundial", explica.

Amb tot, aquests experts creuen que els títols d'Amadeus estan preparats per reaccionar a l'alça. "Les recents mesures d'eficiència i les ampliacions de capital haurien de deixar-la ben posicionada, en comparació amb els seus rivals endeutats i menys eficients, per aprofitar les oportunitats de mercat", afegeixen.

Sobre la qualificació del seu deute, Amadeus manté el grau d'inversió (BBB-), però Citi reconeix que hi ha cert risc que es produeixi una rebaixa temporal a la categoria escombraries si la IATA reduís les seves actuals projeccions per 2021, un factor clau per a les agències de qualificació.

Últimas noticias