CIMIC, filial d'ACS, col·loca 500 milions d'euros a l'1,6% per refinançar deute

Amb venciment a vuit anys, segons ha informat la filial australiana de la cotitzada espanyola

Per

Europa Press | 21 mai, 2021

CIMIC ha col·locat 500 milions d'euros en deute a l'1,6% a través d'un bo amb venciment a vuit anys i un cupó de l'1,953%, amb una demanda que ha superat en més de dues vegades l'oferta inicial, ha destacat la filial australiana d'ACS.

L'objectiu de CIMIC és destinar els fons obtinguts a fins corporatius, entre els quals es troben el refinançament del deute actual.

Al tancament del primer trimestre, la constructora australiana registrava un deute brut de 2.340 milions d'euros, després de tancar la signatura d'un crèdit sindicat de rendiment de 900 milions d'euros. Els seus ingressos el 2020 van ser de 9.850 milions d'euros.

"Aquesta reeixida transacció suposa el debut de CIMIC als mercats de capitals de deute europeus, amb la qual cosa aconsegueix una extensió significativa del seu perfil de venciment de deute a llarg termini", explica el president i conseller delegat de la companyia, Juan Santamaría, sobre la col·locació recentment emesa.

Tant Moody's com S&P Global Ratings li ha atorgat a aquesta operació una qualificació dins del grau d'inversió. En el cas de la primera agència de qualificació una de 'Baa2' i en el de la segona, una de 'BBB-', les mateixes notes que li atorguen a la companyia totes dues amb perspectiva estable.

La constructora es va adjudicar recentment nous contractes a l'àmbit de carreteres i presons per un valor conjunt de 100 milions de dòlars australians, al voltant de 64 milions d'euros al canvi actual, que suposen ampliar la seva presència tant a Singapur com a Austràlia.

Últimas noticias