Carlos González Perandones, nou CEO de Nationale-Nederlanden a Espanya

Substitueix Cornelia Coman, que deixa l'asseguradora

Per

Bolsamania | 21 mai, 2020

Canvis a la direcció de Nationale-Nederlanden a Espanya. L'asseguradora d'origen holandès ha nomenat Carlos González Perandones com el seu nou conseller delegat, amb data efectiva a partir de l'1 de juny. González Perandones porta més de 25 anys a la casa, i substitueix Cornelia Coman, que continuarà la seva carrera fora de la companyia.

Després de quatre anys en el càrrec, Coman deixa un “llegat de, entre altres coses, imatge d'empresa innovadora, 100% Agile i amb un resultat sòlid i sostingut”, segons el comunicat oficial remès per la pròpia entitat. NN ofereix solucions d'estalvi, inversió, protecció i pensions a curt, mitjà i llarg termini a més de 850.000 clients arreu d'Espanya, amb un equip professional de 500 empleats i 2.000 agents.

El nou primer espasa de NN a Espanya era fins ara subdirector general comercial, i ha treballat per al grup tant a Espanya com internacionalment, concretament a Bèlgica. Segons l'asseguradora, posseeix un “gran coneixement del mercat financer i assegurador”, en el qual ha desenvolupat la totalitat de la seva experiència professional. Actuari de professió, ha estat una peça clau de l'aposta de la companyia per aconseguir la implementació completa de la omnicanalitat.

“Com a CEO, continuaré amb l'impuls i dinàmica d'un gran equip, centrat en oferir el millor servei i propostes de valor als nostres clients individuals, empreses i col·laboradors per continuar contribuint al creixement de Nationale-Nederlanden”, assenyala González Perandones.

NN Espanya compta a més amb una unitat de negoci especialitzada en solucions retributives per a treballadors i directius: Nationale-Nederlanden Employee Benefits, amb més de 20 anys d'experiència. Més de 6.200 clients tenen contractat aquest servei per protegir el futur dels seus més de 420.000 treballadors, entre les quals, 16 de les 35 companyies de l'Ibex-35, a més d'institucions públiques, multinacionals i pimes.

Últimas noticias