Carbures aconsegueix un contracte de 800.000 euros amb una companyia d'automoció xinesa

L'acord entrarà en vigor aquest mateix any

Per

Europa Press | 12 abr, 2018

Carbures Europa ha arribat a un acord per valor de 800.000 euros amb una empresa 'Tier 1' xinesa per la qual dissenyarà i fabricarà tres grups de prova per a sistemes de direcció assistida elèctrica, segons ha informat aquest dijous la companyia al Mercat Alternatiu Borsari (MAB).

El contracte, que entrarà en vigor durant aquest exercici, inclou la planta productiva de Carbures a Suzhou (Xina) oberta l'any passat i tota la informació i enginyeria disponible per la companyia a Espanya. Després de l'obertura d'aquesta planta, el principal objectiu de Carbures a la Xina, on està present des de fa més de deu anys, és augmentar la seva cartera de clients a través de l'accés a clients locals.

Carbures va aconseguir uns ingressos de 79,9 milions d'euros el 2017, xifra que va suposar un increment del 10,4% respecte a l'any precedent, amb un resultat brut d'explotació (EBITDA) negatiu d’1,77 milions d'euros a causa de despeses extraordinàries, enfront del positiu de 133.000 euros d'un any abans, segons ha informat la companyia el passat mes de març.

Últimas noticias