CAF tanca un contracte amb West Midlands al Regne Units per 200 milions d'euros

L'acord consisteix en el subministrament de 26 Unitats Diesel

Per

Bolsamania | 17 oct, 2017

Actualitzat : 12:41

CAF (Construccions i Auxiliar de Ferrocarrils) ha estat seleccionada per West Midlands Trains, empresa formada per Abellio, Japan East Railway Company, i Mitsui & Co Ltd., per a la fabricació, subministrament i manteniment de nous trens per a la recentment adjudicada franquícia West Midlands. Segons ha confirmat la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), aquest contracte ascendeix a un import proper als 200 milions d'euros.

Aquesta adjudicació forma part d'una inversió propera als 1.000 milions de lliures que West Midlands Trains realitzarà durant els propers anys. L'acord amb CAF consisteix en el subministrament de 26 Unitats Diesel (DMU), que es divideixen en 12 trens de 2 cotxes i altres 14 trens de 4 cotxes, amb l'objectiu de substituir la flota de vehicles existent i fer front al creixement previst de passatgers en les línies que uneixen les ciutats i localitats de la regió de Birmingham.

L'operació de finançament dels nous trens serà liderada per Infracapital i Deutsche Asset Management. Els trens seran arrendats a la nova franquícia ferroviària de West Midlands, com és pràctica habitual en aquest tipus d'operacions. La companyia apunta que els nous trens milloraran les condicions de servei als passatgers, disposaran d'aire condicionat, Wi-Fi gratuït i preses de corrent de sèrie en tots els vehicles.

Richard Garner, director de desenvolupament de Negocis de CAF per al Regne Unit i Irlanda, ha dit: "Aquesta és una notícia fantàstica, i dóna continuïtat als recents èxits obtinguts, com són els contractes de subministrament de nous trens per a les franquícies de Northern i TransPennine. A més, aquest projecte consolida la posició de CAF com un dels principals fabricants de trens al mercat del Regne Unit i és un fabulós èxit a l'any centenari de CAF".

Per la seva banda, el secretari d'Estat de Transport britànic, Chris Grayling, ha indicat que "estem desenvolupant el major programa de modernització ferroviària des de fa més d'un segle. Els passatgers de West Midlands gaudiran de trens de major capacitat i amb major freqüència, viatges més ràpids i un servei més fiable per als passatgers. Aquesta és part de la gran inversió portada a terme a tot el país i farà possible que els passatgers notin una gran diferència. Aquesta inversió reflecteix en el nostre compromís i el dels operadors de trens, en fer sentir els usuaris que són el més important per a nosaltres".

Últimas noticias