British Airways cancel·la desenes de vols a Heathrow per una fallada informàtica

La companyia està registrant problemes en els seus sistemes des d'aquest dijous

Per

Bolsamania | 26 mai, 2023

L'aerolínia British Airways ha cancel·lat aquest divendres més de 40 vols, des de i cap a l'aeroport londinenc de Heathrow, a causa d'una fallada informàtica.

Aquest dijous, la companyia també es va veure obligada a cancel·lar més de 70 vols nacionals i internacionals en detectar-se aquest mateix problema tècnic al sistema que controla des de les dades dels passatgers fins al despatx d'aeronaus.

"Estem al corrent d'un problema tècnic, que hem estat treballant àrduament per solucionar", han destacat des de Bristish Airways, que recomanen als viatgers verificar l'estat del vol abans d'anar a l'aeroport.

L'aeroport de Heathrow també ha informat a través de Twitter sobre aquest problema tècnic, assegurant que està afectant alguns vols de sortida i arribada de l'aerolínia, per la qual cosa recomana als passatgers que es comuniquin amb British Airways o amb el proveïdor per conèixer l'estat dels viatges.

Així mateix, des de l'aeroport londinenc han comunicat que si es necessita ajuda a les terminals, "busqui un dels nostres treballadors de Heathrow amb les samarretes morades".

Els passatgers els viatges dels quals siguin cancel·lats tenen dret a allotjament, menjars i compensació en efectiu i des de British Airways també ofereix l'opció d'un vol alternatiu amb ells o en una altra companyia.

Últimas noticias