BofA reitera el consell de 'compra' sobre Aena, amb preu objectiu de 163 euros

És un títol atractiu pel seu "ràpid potencial de recuperació del trànsit aeri"

Per

Bolsamania | 07 jun, 2022

Aena és un valor alcista, segons Bank of America (BofA). Els experts de l'entitat nord-americana reiteren la seva recomanació de compra per a la gestora d'aeroports espanyola ja que, “tot i els vents en contra de la inflació pel costat de les despeses”, consideren que és un títol “atractiu” per, principalment, el seu “ràpid potencial de recuperació del trànsit aeri”, alhora que esperen que AENA augmenti les previsions en aquest sentit per a l'any fiscal 2022. Per això, donen un preu objectiu a les accions de la companyia espanyola de 163 euros per acció.

“El govern espanyol s'està movent per introduir un límit per a les plantes de gas al mercat elèctric. El nostre equip de serveis públics va estimar que equival a un preu de l'electricitat de >100 euros/MWh enfront dels preus diaris de >200 euros/MWh durant la major part de l'any. Si es confirmés, ajudaria a mantenir controlada la factura elèctrica d'Aena", expliquen.

Així mateix, des de BofA assenyalen que altres factors que han influït a l'hora de fer aquesta recomanació són la millora del segment comercial de l'empresa, així com les perspectives “tranquil·litzadores” de generació de flux de caixa lliure (FCF).

En primer lloc, destaquen que la despesa per passatger ha estat un 22% més gran respecte al 2019 al primer trimestre del 2022, i assenyalen que la companyia "es recolza en els beneficis indirectes de la inflació (a les botigues lliures d'impostos i als aliments i begudes, en particular) i en una despesa sòlida per part dels passatgers que viatgen al Regne Unit gràcies als avantatges fiscals i a l'exempció d'impostos (el Regne Unit és el primer mercat internacional per a Aena)”.

D'altra banda, estimen que les inversions en capital (CAPEX) es mantindran als nivells actuals fins, almenys, 2026 i calculen que la capacitat dels aeroports espanyols a l'agost arribarà a una ocupació del 97%.

Últimas noticias