BME reuneix des de demà vuit empreses espanyoles amb inversors a Ginebra

Acudiran a la trobada Acerinox, Ebre, Dominion, Grenergy, Indra, Prosegur, Solaria i Viscofan

Per

Bolsamania | 30 nov, 2022

BME reuneix els propers 1 i 2 de desembre a Ginebra vuit cotitzades espanyoles amb inversors europeus a la catorzena edició del Geneva European Midcap Event. L'esdeveniment té com a objectiu posar en contacte empreses de mida mitjana, és a dir entre 1.000 i 3.000 milions de capitalització borsària, amb inversors institucionals europeus, fonamentalment suïssos i francesos.

En aquesta edició, les empreses espanyoles cotitzades que hi assistiran són Acerinox, Ebre Foods, Global Dominion, Grenergy, Indra, Prosegur, Solaria i Viscofan. Aquestes empreses representen sectors tan diversos com energies renovables, tecnologia, indústria, enginyeria o alimentació i sumen un valor de mercat de 15.000 milions d'euros.

Al voltant de 20 inversors institucionals europeus, la majoria provinent de Suïssa, mantindran reunions privades amb les empreses espanyoles.

“Amb la nostra participació en aquest esdeveniment a Ginebra culminem un any intens a l'àrea de corporate access de BME, després de l'organització de dues trobades pròpies de referència, el Fòrum Medcap al maig i el Fòrum Latibex al novembre, i després d'ajudar desenes de companyies cotitzades espanyoles a trobar-se amb inversors internacionals en diferents trobades a ciutats com Frankfurt o París. Impulsar la visibilitat i transparència de les empreses cotitzades, especialment les de petita i mitjana capitalització, és una de les prioritats de BME, atès que contribueix a una major capacitat de finançament i liquiditat”, assenyala Beatriz Alonso-Majagranzas, directora de mercats de Renda Variable de BME.

L'agenda de corporate access de BME va començar al febrer amb l'edició virtual del Frankfurt European Midcap Event, en què van participar 22 petites i mitjanes empreses espanyoles (12 del mercat principal i 10 de BME Growth). Al maig es va celebrar el Forum Medcap, organitzat per BME, on van assistir més de 100 cotitzades i 125 inversors institucionals, que van mantenir 865 reunions. De la mà de BME, una desena d'empreses espanyoles van anar al juny al Spring European Midcap Event a París, en què van participar més de 60 inversors especialitzats en la inversió en petites i mitjanes companyies procedents de França (45%), Regne Unit (15%), Alemanya i Suïssa.

Al costat de BBVA i ODDO, BME va organitzar a principis d'octubre la Iberian Digital Conference, en què es van donar cita 55 empreses espanyoles i 120 inversors procedents de França, Espanya, Regne Unit, Alemanya, Estats Units, Suïssa, Canadà, Polònia, Finlàndia i Portugal, entre d'altres. En total es van celebrar més de 650 reunions. Un mes després, del 21 al 23 de novembre, es va celebrar la 24a edició del Forum Latibex, la trobada de referència entre inversors i companyies d'Amèrica Llatina o amb presència a la regió. Durant els tres dies de trobada es van celebrar més de 300 reunions entre les 45 empreses i els 120 inversors assistents.

Com a part de la seva tasca per augmentar la visibilitat de les petites i mitjanes cotitzades, BME també promou cada any candidatures als European Small & Mid-Cap Awards, organitzats per FESE i la Comissió Europea. Aquest dimarts, la companyia EiDF es va imposar a la categoria Rising Star.

Últimas noticias