Beyond Meat 's'ennuega' en borsa després de rebaixar les seves previsions trimestrals

La companyia d'alimentació espera ara ingressar menys del previst durant el trimestre

Per

Bolsamania | 22 oct, 2021

Actualitzat : 18:20

Beyond Meat s'enfonsa més d'un 14% a Wall Street. La companyia pateix aquest càstig al parquet després de deixar caure que ingressarà menys del que esperava durant el tercer trimestre.

Concretament, la companyia espera facturar 106 milions de dòlars durant el tercer trimestre, xifra inferior a la forquilla manejada en un primer moment, que oscil·lava entre els 120 i els 140 milions.

Recordem que el consens d'analistes recollit per Refinitiv anticipava uns ingressos de 133.100.000 per a Beyond Meat. Entre els principals motius citats pel grup per justificar aquesta davallada en les seves perspectives, està òbviament la variant delta de la Covid-19.

A més, des de l'empresa han reconegut desafiaments operacionals que també han posat en escac el seu negoci durant el trimestre. Per exemple, una de les seves instal·lacions a Pennsilvània va estar durant dues setmanes sense aigua potable.

Des de Beyond Meat també han deixat una nota optimista: un dels seus clients, el nom del qual s'han negat a donar, ha accelerat el nombre de comandes efectuades a la companyia. S'espera que el grup publiqui els seus resultats definitius el proper 10 de novembre després del tancament de mercat.

Últimas noticias