Barclays rebaixa la seva recomanació sobre Aena de "sobreponderar" a "neutral"

L'entitat britànica manté el seu preu objectiu en 170 euros per acció

Per

Bolsamania | 26 jun, 2017

Els analistes de Barclays han rebaixat la seva recomanació sobre Aena a "neutral" des de "sobreponderar". No obstant això, des de l'entitat britànica mantenen el preu objectiu en 170 euros per acció. La gestora aeroportuària lidera les caigudes a l'IBEX 35 amb un descens del 0,66% i cotitza a 173,7 euros per acció.

Segons Barclays, "el sector aeroportuari s'ha beneficiat de l'entorn sostingut de baixos rendiments i ha millorat les xifres de trànsit", tot i que assenyala que "ara està valorat en els màxims de ràtio preu-benefici i EBITDA". Al seu informe indiquen que el sector aeroportuari s'està enfrontant amb majors càrregues de despesa de capital.

No és l'única baixada de recomanació que pateix l'empresa que dirigeix ​​José Manuel Vargas. Dijous passat, els analistes de Deutsche Bank han reduït la seva recomanació sobre Aena fins a 'vendre' des de 'mantenir', tot i que van elevar la valoració de les seves accions fins a 163 euros des dels anteriors 136 euros per acció.

En aquesta mateixa línia, els analistes de Goldman Sachs han retallat la seva recomanació sobre Aena fins a 'vendre' des de 'mantenir', tot i que van elevar la valoració de les seves accions fins als 179 euros des dels anteriors 160 euros per acció. Des de HSBC consideren que Aena està "justament" valorada pel mercat i estimen que ja no té potencial alcista en borsa, per la qual cosa han retallat la seva recomanació sobre el gestor d'aeroports fins a 'mantenir' des de 'comprar'.

Finalment, el Departament d'Anàlisi de Bankinter va remetre un informe, recentment, sobre Aena després que la companyia publiqués les xifres de trànsit oficials. Des de l'entitat s'insisteix en la recomanació de neutral sobre aquest valor i apunta un preu objectiu de 155,6 euros per acció.

Últimas noticias