Barclays clava cop de tisora al Santander i el Sabadell, però apuja el preu de CaixaBank

L'entitat es pronuncia sobre aquests bancs espanyols després de presentar resultats del segon trimestre

Per

Bolsamania | 04 ago, 2020

Després que els principals bancs espanyols presentessin els seus comptes la setmana passada, Barclays es pronuncia ara sobre tres d'ells, el Santander, el Sabadell i CaixaBank. Encara que els manté la recomanació, n'abaixa el preu objectiu als dos primers i l'hi apuja al tercer.

Així, redueix el preu del Santander a 2,9 euros però li manté el consell de 'sobreponderar'. Els analistes retallen també les seves previsions de guanys consolidats en un 11%, 10% i 5% per a 2020, 2021 i 2022, respectivament. "Principalment retallem les previsions d'ingressos a causa dels tipus d'interès més baixos, encara que positivament el control de costos i la reestructuració del Santander haurien d'ajudar a mantenir guanys", expliquen. Preveuen a més que el banc introduirà un petit dividend el 2021 gràcies a una millor solvència.

Quant al Sabadell, Barclays en redueix el preu a 0,45 euros però li manté la seva qualificació de 'neutral'. Encara que després dels resultats del segon trimestre, les seves previsions de guanys disminueixen un 4% al 2020, augmenten un 3% de cara a 2021 i 2022. No obstant això, destaquen que veuen "massa incerteses sobre el negoci de TSB UK".

CaixaBank, per part seva, veu com Barclays li augmenta el preu objectiu de les accions a 2,5 euros, i que li mantenen la recomanació de 'sobreponderar'. Troben "atractiu" en l'entitat atès que "està negociant per sota del múltiple mitjà de guanys del sector" i "pronostica un excés de capital més alt que la majoria dels bancs espanyols". Així, milloren les seves previsions de guanys en un 7%, 4% i 3% per a 2020, 2021 i 2022, respectivament.

Últimas noticias