Barclays inicia la cobertura d'Opdenergy i li atorga un preu objectiu de 6,10 euros

Els analistes del banc britànic aconsellen sobreponderar el valor

Per

Bolsamania | 31 ago, 2022

Barclays ha iniciat la cobertura dels títols d'Opdenergy. En el seu informe diari, els analistes del banc britànic expliquen que han decidit fer-ho atorgant a les accions de la companyia una qualificació de sobreponderar i un preu objectiu de 6,10 euros.

"Considerem que el seu parell més comparable és Grenergy", al qual atorguen un preu objectiu de 42 euros i una qualificació de neutral, diuen els analistes de Barclays.

En el cas d'Opdenergy, "creiem que el preu de l'acció no reflecteix el potencial de creixement, ja que cotitza amb un descompte del 20% respecte als seus homòlegs d'alt creixement".

Per Odenergy també fan una estimació de benefici per acció per al present exercici, de 0,37 euros, i per al proper, que creuen que tancarà amb un guany per als accionistes per cada títol de 0,71 euros.

Cal recordar que Opdenergy va debutar a la borsa al mes de juliol passat amb un preu de 4,75 euros, per la qual cosa tenint en compte la seva cotització actual, cau gairebé un 2% des que va saltar al parquet.

Últimas noticias