Barclays i JP Morgan: comprar Vivendi abans de la sortida a borsa de Universal Music

"Invertir en Universal Music és més òptim a través de Vivendi que esperar el 21 de setembre"

Per

Bolsamania | 26 ago, 2021

Els analistes de Barclays i JP Morgan aconsellen comprar Vivendi abans de la sortida a borsa de Universal Music. "Creiem que invertir en Universal Music és més òptim a través de Vivendi avui que esperar la cotització el 21 de setembre", asseguren des de Barclays.

"Pugem Vivendi a overweight amb un preu objectiu elevat de 35,5 euros per acció. Si bé les opinions de l'administració sobre la indústria no van ser sorprenents, el seu historial recent és impressionant", assenyalen en un recent informe en què destaquen que "la major sorpresa va provenir dels objectius a mitjà termini, especialment els marges d'EBITDA, la qual cosa ens va portar a millores percentuals de dos dígits tant en Vivendi com en Universal Music".

Això porta Barclays a augmentar el seu valor de capital de Universal Music a 41.400 milions d'euros des dels 38.500 milions.

Per la seva banda, des de JP Morgan opinen que Universal Music és "un actiu extraordinari que s'ha de posseir", "un actiu imprescindible a Europa". "Amb un lideratge excepcional, creiem que el nostre valor base de 54.000 milions d'euros resultarà conservador", afirmen.

Últimas noticias