Barclays eleva el preu objectiu d'Amadeus malgrat la seva "forta competència"

La companyia britànica aplaudeix el segon trimestre i l'adquisició de Travelclick

Per

Bolsamania | 09 oct, 2018

Amadeus (-1%) ha rebut el suport de Barclays. El banc britànic ha elevat el preu objectiu del títol (des dels 58 euros als 65 euros, quan l'acció cotitzava als 80,12 euros).

El banc assevera que, aquest any, Amadeus acumula uns guanys del 33,1% (d'aquest percentatge, un 18,4% va ser registrat durant el segon trimestre de 2018), un rendiment impulsat pels resultats d'aquest segon trimestre i la "recent adquisició de Travelclick".

La companyia britànica aplaudeix el segon trimestre i l'adquisició de Travelclick

Amb tot, Barclays manté la recomanació d’'igual que el sector', tot i que afirma que la compra de Travelclick "hauria d'ajudar a Amadeus en la seva estratègia d'establir-se dins de la indústria hotelera".

El banc britànic també apunta la "dura competència" que ha d'enfrontar Amadeus, cosa que podria resultar en "un menor creixement orgànic" i anticipar un augment dels ingressos orgànics del 6,4%.

La companyia va anunciar el passat 4 d'octubre, que Travelclick s'integraria en la divisió Hospitality del grup: "La compra de Travelclick reforça de forma considerable la nostra presència al sector hoteler, atès que amplia no només la nostra cartera de productes, sinó també el nostre saber fer i presència internacional", va afirmar el conseller delegat d'Amadeus, Luis Maroto.

Últimas noticias