Bankinter, a través de Coinc, llança una hipoteca perquè no trepitgeu l'oficina

Bankinter ha llançat aquest nou servei a través de la seva plataforma Coinc a un preu del 0,99% al primer any i revisable la resta d'anys enfront del valor de l'Euribor +0,99%

Per

Bolsamania | 14 des, 2017

Actualitzat : 15:37

Els temps canvien. La manca de temps de les persones, la comoditat de no acudir a les oficines i el telèfon mòbil fan que la banca estigui en la constant recerca del seu nínxol de negoci i satisfer les necessitats dels nous clients. Bankinter, a través de la seva plataforma en línia Coinc, llança un préstec hipotecari sense la necessitat d'acudir a les oficines en cap moment.

"Hem d'estar preparats per al futur. Les hipoteques en deu anys no es vendran a les oficines", ha explicat durant la presentació de la hipoteca digital de Bankinter Nicolás Mayor, director de Negocis Digitals de l'entitat bancària. A un cop de clic, aquesta nova eina, en tot just uns segons, analitza la situació i la validació del préstec hipotecari.

Aquesta hipoteca no es podrà comprar ni tramitar a les oficines del banc

Des que es va desenvolupar Coinc, Bankinter aposta per la digitalització per atraure el major nombre de joves. "Els nostres clients tenen edats compreses entre els 25 i els 44 anys. La nostra intenció no és vendre moltes hipoteques de manera agressiva sinó vendre-la 100% en línia". Aquest producte està pensat per a "gent jove, que no té experiència i que busquen per internet i volen tancar el procés a la xarxa", ha assenyalat Nicolás Mayor.

D'aquesta manera, el banc i els clients tindran el que es busca: que l'operació sigui rendible. El banc tindrà menys costos i amb aquests menys costos, els interessats en signar la hipoteca tindran preus més competitius. "Amb aquesta fórmula retornarem els costos d'estalvis en línia", ha matisat Nicolás Mayor.

En aquest context, Bankinter ha llançat aquest nou servei a través de la seva plataforma Coinc a un preu del 0,99% al primer any i revisable la resta d'anys enfront del valor de l'Euribor +0,99%, per a les hipoteques variables. Per a les fixes, la plataforma Coinc ofereix un 1,50% per a les firmes de deu anys, un 1,90% per a les de 15 anys i un 2% per a les de 20 anys. Pel que fa al percentatge de finançament dels habitatges serà de fins a un 80% del valor de la taxació de la llar.

SERVEI DE REFORMA, ESTILISME O TAXACIÓ

La contractació d'aquest producte financer no obliga a pertànyer a Bankinter i tenir un compte propi del banc sinó que a través de l'aplicació es pot associar una d'una entitat externa. "Coinc va néixer amb la idea de no lligar el client, i amb les hipoteques hem pensat que hem de seguir en aquesta línia", ha indicat el director de Mercats Digitals.

Al món 'mil·lenial' dels nostres dies, les plataformes han d'oferir una àmplia gamma de serveis. "Hem après de les fintech, que estan ben preparades i som un banc, per la qual cosa no hem de deixar de donar un bon servei". Per això des de Coinc hipoteques s'ofereix la possibilitat de taxar l'immoble en temps real, els serveis associats a la zona de l'habitatge i s'ha creat un "market place” en què es poden contractar serveis de decoradors, arquitectes, pintors etc.

SEGURETAT AMB LES DADES

El 2018 canvien les regles. I l'educació per part dels bancs i l'aprenentatge dels clients han d'anar de la mà. Va ser dimecres passat quan Javier Alonso, sotsgovernador del Banc d'Espanya, posava en relleu les precaucions que han de tenir els clients. "Crec que és important que siguin conscients que, si bé els desenvolupaments tecnològics els obren un major ventall d'opcions de cara a realitzar les seves transaccions i operativa financera, també exigeixen una major responsabilitat i implicació. Cal que el client comprengui plenament les conseqüències potencials de les seves eleccions i que, al seu torn, vaig extremar les precaucions per evitar ser víctima d'actuacions il·lícites", indicava.

Per això, Mayor ha recomanat als clients que tinguin en compte que "s'han de refiar de l'empresa a les quals cedeixen les seves dades, de la mateixa manera que diposita la confiança en deixar els seus estalvis". En aquesta línia ha dit que s'ha de "protegir el client, però seguir desenvolupant la digitalització de la banca".

Últimas noticias