Bankia i Sabadell es desplomen i tornen a la dura realitat després del rebot

Les dues entitats són novament entre els pitjors valors de l'Ibex 35 aquest divendres

Per

Bolsamania | 29 mai, 2020

Actualitzat : 15:55

Bankia i Sabadell tornen a la dura realitat: la de les fortes caigudes. Cadascun perd un 7% de mitjana aquest divendres i llastren un Ibex 35 que espera el que digui Trump de la Xina i va camí, malgrat tot, de tancar una setmana rodona (o gairebé).

La resta de bancs de l'Ibex, vegeu Santander o BBVA, també cotitzen amb caigudes del 3%. D'altres, com CaixaBank, estan arribant a caure un 5% avui al parquet.

Tornant a Bankia i Sabadell, els dos valors s'han acostumat al vermell i a marcar nous mínims històrics, més enllà de rebots puntuals. Els curts estan sent un dels seus grans rivals. L'aixecament d'aquesta mena de posicions per part de la CNMV ha tornat a obrir la veda per apostar en contra d'ells.

Des del punt de vista de l'anàlisi tècnica, l'analista de Bolsamanía, César Nuez, destacava fa uns dies que el títol donava nous senyals de feblesa "després d'un feble intent de rebotar".

"El banc de l'Ibex 35 no pot oferir un pitjor aspecte tècnic: es mou en caiguda lliure, amb tot disposat perquè puguem acabar veient una extensió de les caigudes fins al nivell dels 0,60 euros, preus que podria marcar tranquil·lament durant les pròximes setmanes", rebla Nuez.

Respecte a Sabadell, l'analista subratlla que "continua amb la seva caiguda en barrina després de polvoritzar, aquesta setmana passada, els mínims que presentava als 0,28 euros". A més, l'absència de suport en el seu camí "ens podria fer pensar en una continuació de les caigudes fins al nivell dels 0,20 euros".

Últimas noticias