Atresmedia manté la confiança de Sabadell amb el seu "optimisme publicitari"

Els analistes del banc mantenen el consell de comprar i el seu preu objectiu de 4,50 euros

Per

Bolsamania | 30 jun, 2021

Atresmedia convenç els analistes, almenys als de Banc Sabadell. Els experts de l'entitat catalana han reiterat el consell de comprar els títols de la companyia, als quals segueixen dedicant, a més, un preu objectiu de 4,50 euros que contrasta amb els 3,68 euros en què cotitza.

La valoració de Sabadell surt just després de mantenir una reunió virtual amb el CFO d'Atresmedia que, entre altres coses, ha deixat "uns missatges optimistes de cara a la recuperació del mercat publicitari, que apuntarien a una millora de les nostres estimacions, cosa que reafirma la nostra visió positiva sobre la companyia".

"D'estimar un mercat amb un creixement del +10% el 2021 ens aniríem a valoracions de c.4,9 euros/acció. (+9% respecte al preu objectiu actual i un potencial alcista del +36%) amb una millora de l'Ebitda del +7%", expliquen a continuació els analistes del banc.

Als ulls dels experts de Sabadell, Atresmedia "cotitza a múltiples molt atractius (PER'21e 8,9x vs c.17x mitjana històrica) i genera molta caixa (FCF'21e Yield >12%) que en la seva major part es destinarà a retribuir l'accionista (yield 10,7%)", motius més que de sobres per mantenir la seva aposta per la cotitzada del Mercat Continu.

Últimas noticias