Applus i els canvis de Citi, Berenberg i JP Morgan després dels seus resultats

Berenberg n'ha millorat el preu objectiu fins als 6,75 euros

Per

Bolsamania | 06 mai, 2020

Applus va anunciar aquest dimarts una caiguda en el seu resultat del primer trimestre del 28% per l'impacte del coronavirus. Citi, Berenberg o JP Morgan analitzaven avui aquests comptes, reconeixent-hi aquest fort impacte de la pandèmia.

Els analistes de Citi retallen amb força les seves previsions de benefici per acció per a la companyia al 2020. "Reduïm la nostra estimació de BPA per a 2020 en un 67% per l'impacte del Covid- 19 i la menor demanda de petroli i gas en el capex", expliquen.

Citi considera que les mesures de confinament a Europa (especialment a Espanya) s'aniran reduint gradualment aquests pròxims mesos. "Estimem un 30% de descens de vendes orgàniques durant el segon trimestre, seguit d'un -8% al tercer trimestre i un quart trimestre pla, juntament amb una caiguda del 60% del marge".

Les estimacions d'aquests analistes per a 2021 i 2022 assumeixen una recuperació macro gradual, a mesura que es van suavitzant els problemes en els mercats del petroli i el gas. "Esperem que els ingressos tornin al seu nivell de 2019 al 2022", conclouen.

Mentre JP Morgan reconeix el fort impacte del Covid-19 en els resultats de Applus i reitera el seu consell de 'sobreponderar', des de Berenberg reiteren 'mantenir', amb un increment de preu objectiu a 6,75 euros des de 6 euros perquè la companyia, en la seva opinió, ja ha passat el pitjor i està barata.

Últimas noticias