Apple explora el desenvolupament de robots domèstics després de fracassar amb el cotxe elèctric

El fabricant de l'iPhone està sota pressió per cercar noves línies de negoci

Per

Bolsamania | 04 abr, 2024

Actualitzat : 09:30

Apple està explorant el desenvolupament d'un robot domèstic mòbil després de fracassar amb el cotxe elèctric, segons publica Bloomberg aquest dijous.

El fabricant de l'iPhone està sota la pressió del mercat per buscar noves fonts de creixement per als seus ingressos, després que les vendes del cèlebre dispositiu s'estiguin estancant a la Xina.

Els enginyers d'Apple han estat explorant un robot mòbil que pot seguir els usuaris per casa seva i també han desenvolupat un avançat dispositiu domèstic de taula que utilitza robòtica per moure una pantalla.

L'objectiu seria llançar un nou producte que utilitzi funcions avançades d'intel·ligència artificial (IA) i es pugui utilitzar de forma massiva a les llars. Tot i que encara no és clar l'enfocament que pot adoptar aquest robot, ja que el projecte es troba en una fase inicial de desenvolupament.

Apple també ha explorat altres idees per a la llar, incloent-hi un nou dispositiu central domèstic amb una pantalla semblant a la d'un iPad.

Tot i això, els executius dubten que un producte d'aquest tipus es pugui convertir en una gran font d'ingressos, a causa de l'elevada competència en aquest camp.

Últimas noticias