American Express guanya 1.379 milions fins al març, un 5% menys

Les accions de la companyia són les segones més alcistes de Wall Street

Per

Europa Press | 18 abr, 2019

Actualitzat : 17:41

La companyia nord-americana de targetes i mitjans de pagament American Express va obtenir un benefici net atribuït de 1.550 milions de dòlars (1.379 milions d'euros) durant el primer trimestre del 2019, xifra que representa un retrocés del 5% en comparació amb el mateix període de l'any precedent, ha informat l'entitat. Després d'aquestes comptes, les accions de la companyia són les segones més alcistes de Wall Street, amb un repunt de l'1,6%.

Els ingressos nets d'American Express entre gener i març van créixer un 7% interanual fins a un total de 10.364 milions de dòlars (9.217 milions d'euros), mentre les provisions van augmentar un 4%, fins als 809 milions de dòlars (719 milions d'euros).

La taxa fiscal efectiva consolidada de la companyia durant el primer trimestre es va mantenir constant al 21% respecte a l'any passat, enfront del 32% de 2017, com a conseqüència de l'entrada en vigor de la reforma fiscal impulsada per Donald Trump.

"Durant el primer trimestre de l'any hem continuat expandint la nostra xarxa de comerços i hem afegit 3,1 milions de nous propietaris de targetes, gràcies a les iniciatives digitals", ha declarat Stephen J. Squeri, president i conseller delegat d'American Express, que també va confirmar el full de ruta de la companyia per a la resta de l'any.

D'aquesta manera, l'empresa de targetes de crèdit espera "seguir trobant diverses oportunitats atractives de creixement per al negoci", per a això continuarà invertint i aprofitant aquestes oportunitats per fer créixer el nivell d'ingressos a llarg termini.

Últimas noticias