Amazon ofereix als seus empleats de San Fernando un augment d'entre l’1,6% i el 5,6% a partir de l'1 d'abril

Els treballadors de la planta madrilenya estan de vaga aquest dimecres i també hi ha aturades convocades per demà

Per

Europa Press | 21 mar, 2018

Actualitzat : 15:55

Amazon tracta d'acontentar la seva plantilla de San Fernando de Henares (Madrid), de vaga aquest dimecres i aquest dijous per defensar el seu anterior conveni col·lectiu. Les aturades s'han iniciat avui amb un seguiment "massiu", segons els sindicats, que el xifren al 98%. I la resposta del gegant del comerç electrònic no s'ha fet esperar: ha anunciat que tots els empleats d'aquest centre logístic rebran un augment del seu salari base a partir de l'1 d'abril, que anirà l’1,6% al 5,6% anual com a part de les noves condicions.

El director general d'Operacions d'Amazon a Espanya i Itàlia, Fred Pattje, recorda que l'empresa ha invertit a Espanya 500 milions d'euros

D'aquesta manera, els empleats que comencin a treballar en Amazon rebran un salari brut anual de 19.790 euros, que suposa un 2,5% més que el de les condicions actuals, segons ha explicat l'empresa i informa Europa Press. "Un empleat de nivell inicial amb una antiguitat a Amazon de quatre anys guanyarà anualment 21.041 euros bruts, xifra que representa un augment del 5,6% en comparació amb les condicions anteriors", assenyala la companyia.

El director general d'Operacions d'Amazon a Espanya i Itàlia, Fred Pattje, ha destacat que, "per atreure contínuament als millors empleats", l'empresa es compromet a "garantir" que la retribució que ofereixen sigui "sempre competitiva". Alhora, asseguren que "seguiran participant en un diàleg diari directe amb els seus empleats i continuaran garantint les millors condicions laborals, un gran ambient de treball i oportunitats de carrera professional."

En aquest sentit, Pattje ha recordat que Amazon ha invertit a Espanya 500 milions d'euros, ha creat més de 1.600 llocs de treball fixos i segueix compromès amb el país. A més, la companyia afirma que la remuneració total d'Amazon es troba "en el rang alt del sector logístic, amb un atractiu salari i un ampli paquet de beneficis: assegurança mèdica privada, pla de pensions d'empresa, assegurança de vida i accidents i descomptes per a empleats".

Finalment, des de la companyia ressenyen que Amazon té un "innovador" programa anomenat Career Choice, que "finança als empleats cursos de formació, oferint pagar per avançat el 95% de la matrícula i els costos associats per a cursos reconeguts a nivell nacional, durant quatre anys".

Últimas noticias