Amazon implanta els primers canvis en Whole Foods: baixarà el preu de productes com l'alvocat o el salmó

El gegant de les vendes per Internet va comprar la cadena de supermercats a principis del mes de juny per 13.700 milions

Per

Europa Press | 25 ago, 2017

La compra dels supermercats Whole Foods per part del gegant de les vendes per Internet Amazon es completarà dilluns que ve. Des d'aquest moment ja s’apreciaran els primers canvis en aquests establiments comercials, i és que les dues companyies han arribat a un acord per reduir el preu d'una gran varietat d'aliments amb l'objectiu d’"acostar els productes de qualitat i naturals a tot el món".

Whole Foods, especialitzada en la venda de productes orgànics, rebaixarà el preu d’alvocats, salmó, plàtans i ous

La cadena de supermercats, comprada recentment per la companyia fundada per Jezz Bezos per 13.700 milions de dòlars (11.601.000 d'euros) i especialitzada en la venda de productes orgànics, va ser triada per Amazon per començar una forta estratègia de competició de costos, que s’iniciarà la setmana que ve amb la reducció del preu en alvocats, salmó, plàtans i ous.

"A partir de dilluns que ve la rebaixa dels preus serà una realitat en determinats productes, però només és el començament, aquest model es continuarà implantant fins a fer assequible la compra de qualsevol aliment bàsic de qualitat a tot el món", ha assenyalat el conseller delegat d'Amazon Worldwide Consumer.

Per la seva banda, el cofundador i conseller delegat de Whole Foods, John Mackey, ha apuntat que "acostar els aliments d'alta qualitat ha estat la missió de la marca durant més de 39 anys", i ha afegit que "treballar amb Amazon permetrà anar més enllà en aquesta missió gràcies a la integració de nous canals junts amb un líder del comerç electrònic".

Amazon també ha anunciat que tots els productes de Whole Foods es vendran a través dels seus serveis d'enviament com AmazonFresh, Prime Pantry i Prime Now. Aquest anunci ha provocat la caiguda en borsa de les empreses cotitzades del sector de l'alimentació, com Kroger Co, que tancava la jornada d'aquest dijous amb una caiguda del 8%, i de Walmart Stores, que va perdre una mica més d'un 2%.

Últimas noticias