Amazon enamora Wall Street amb els seus resultats: ja hi ha valoracions de 900 dòlars

Pacific Crest i KeyBanc Capital Markets valoren les seves accions en 800 dòlars

Per

Bolsamania | 29 abr, 2016

Actualitzat : 17:42

Amazon va superar ahir al vespre amb claredat les previsions dels inversors, sobretot pel que fa al benefici net. El gegant americà del comerç electrònic ha enamorat els analistes, i ja hi ha valoracions de 900 dòlars per títol per a les seves accions.

Segons recull MarketWatch, Pacific Crest i KeyBanc Capital Markets han establert un preu objectiu de 800 dòlars per a Amazon (els títols de la companyia es disparen un 10%, fins a 665 dòlars). «Els inversors de creixement haurien de sobreponderar Amazon gràcies a l'acceleració dels seus guanys en vendes detallistes i la rendibilitat dels seus serveis al núvol», ha comentat l'analista Edward Yruma.

Per la seva banda, Brian Nowak, estrateg de Morgan Stanley, també ha reiterat el seu preu objectiu de 800 dòlars per a Amazon, i ha destacat l'acceleració dels beneficis de la companyia i l'expansió dels seus marges.

Ara bé, els més positius pel que fa al valor han estat els experts de SIG Susquehanna, que han establert un preu objectiu de 900 dòlars per al títol. «Amazon va presentar uns dels millors resultats dels últims temps, cosa que reforça la nostra creença que és un jugador a llarg termini en el sector del comerç electrònic i els serveis al núvol», ha comentat l'analista Shyam Patil.

UNS RESULTATS QUE HAN CONVENÇUT WALL STREET

El gegant americà del comerç electrònic ha publicat un benefici per acció (BPA) d'1,07 dòlars i uns ingressos de 29.100 milions de dòlars.

El consens recollit per MarketWatch esperava un BPA de 58 centaus, en comparació del BPA negatiu de 12 centaus presentat per l'empresa durant el primer trimestre del 2015. A més, el consens esperava una pujada dels ingressos del 23%, fins a 27.980 milions de dòlars, en comparació dels 22.720 milions del primer trimestre de l'any passat. Amazon havia anticipat unes vendes trimestrals d'entre 26.500 i 29.000 milions.

El benefici net de l'empresa s'ha disparat fins a 513 milions de dòlars, en comparació de la pèrdua de 57 milions del primer trimestre del 2015.

BONES PREVISIONS PER AL SEGON TRIMESTRE

Respecte a la unitat de serveis al núvol, Amazon Web Services (AWS), els analistes la consideren una de les claus per a la rendibilitat del grup presidit pel magnat Jeff Bezos. Les seves vendes han pujat fins a 2.570 milions de dòlars.

El consens esperava uns ingressos de 2.540 milions de dòlars, la qual cosa representa un augment del 62%. El mateix Bezos ha comentat que AWS pot arribar als 10.000 milions de dòlars anuals en ingressos aquest 2016.

«Els dispositius d’Amazon són els productes més venuts a Amazon, i els consumidors han comprat més del doble de tauletes Fire que durant el primer trimestre de l'any passat», ha comentat el conseller delegat d’Amazon, Jeff Bezos.

L'empresa ha anticipat que les vendes del segon trimestre seran d'entre 28.000 i 30.500 milions de dòlars, xifra que se situa per sobre dels 28.300 milions que esperava el mercat, segons recull MarketWatch.

Últimas noticias