Amadeus entra a l'Eurostoxx 50

Després de l'última revisió de l'índex que acull els 'blue chips' europeus

Per

Europa Press | 24 set, 2018

Actualitzat : 15:42

Amadeus IT Group ha entrat aquest dilluns a l'Eurostoxx 50, després de l'última revisió de la composició de l'índex que acull els 'blue chips' del Vell Continent, al qual també s'han incorporat la companyia alemanya Linde i la companyia francesa d'articles de luxe Kering.

Les tres noves entrades substitueixen Deutsche Bank, E.ON i el productor de ciment francès Saint Gobain, segons va comunicar divendres passat l'operador d'índexs Stoxx, els canvis del qual s'han fet efectius aquest dilluns a l'obertura del mercat.

D'aquesta manera, el proveïdor de serveis turístics s'unirà a altres companyies espanyoles que formen part de l'índex Eurostoxx 50, que inclou les 50 companyies més rellevants de l’Eurozona, com Santander, BBVA, Iberdrola, Telefónica i Inditex.

Els títols d'Amadeus, que va començar a cotitzar a l'IBEX 35 el 2011, s'han revalorat quasi un 30% aquest any, des dels 60 euros als 78,3 euros per acció.

L'agència de qualificació de risc Moody's va estimar recentment que el benefici abans d'impostos (EBITDA) d'Amadeus creixerà per sobre del 8% durant els propers 18 mesos, davant els recents contractes aconseguits al sector de les solucions tecnològiques, com la compra de TravelClick.

Amadeus espera que amb la compra de TravelClick la seva branca de serveis tecnològics per al sector de l'hospitalitat incrementi el seu benefici brut d'explotació (EBITDA) anualment en el tram baix dels dos dígits (en el rang d'entre un 10% i un 30% ), seguint l'acompliment de la nord-americana.

Últimas noticias