Allianz obté un benefici de 3.830 milions, un 0,5% més

L'asseguradora alemanya va mantenir aquesta xifra després de desinversions

Per

Bolsamania | 03 ago, 2018

L'asseguradora alemanya Allianz va registrar durant el primer semestre de l'any un benefici net atribuït de 3.830 milions d'euros, xifra que suposa un 0,5% més en comparació amb el mateix període de l'any anterior. La companyia atribueix aquestes dades a les desinversions i a un entorn d'inestabilitat geopolítica i fluctuacions dels tipus de canvi.

D'altra banda, el benefici operatiu total va disminuir un 1,8%, fins als 5.753 milions d'euros, a causa d'una normalització del marge d'inversió i dels tipus de canvi desfavorables, sobretot en la divisió d'assegurances de vida i de salut, en els quals va caure un 6% (2.144 milions d'euros), a causa d'un marge d'inversió més baix a Espanya i en les assegurances de vida alemanys, així com per la debilitat del dòlar.

La facturació d'Allianz va pujar entre gener i juny un 1,7%, fins als 67.300 milions d'euros

En les assegurances de propietat i accidents el resultat operatiu va augmentar un 0,9%, fins als 2.729 milions d'euros, després d'un augment de les reclamacions per grans danys i per danys causats pel mal temps durant el segon trimestre de l'any.

La facturació d'Allianz va pujar entre gener i juny un 1,7%, fins a arribar als 67.300 milions d'euros.

La companyia ha ressaltat que a Alemanya ara ofereix productes que donen més rendibilitat en lloc de les assegurances de vida clàssics, ja que els tipus d'interès estan molt baixos i no pot garantir la rendibilitat a llarg termini com abans. A més, ha informat que recomprarà accions de nou per valor de fins a 1.000 milions d'euros. Aquest nou programa conclourà el 30 de setembre i totes les accions adquirides seran vàlides.

Últimas noticias