Adveo es dispara després de confirmar que ha rebut ofertes de potencials nous inversors

La companyia ha informat de la seva intenció de traslladar aquestes ofertes a la banca

Per

Bolsamania | 15 jun, 2018

Adveo es dispara aquest divendres (+9%) després d'informar aquest dijous, després del tancament del mercat, la seva intenció de traslladar a la banca les ofertes vinculants que va rebre per incorporar un nou inversor que aporti liquiditat "per la seva acceptació dins el termini de validesa d’aquest".

La companyia ha confirmat que va rebre ofertes vinculants per injectar el finançament que l'empresa necessita. Aquestes ofertes "permeten complir els objectius de la companyia d'acord al seu pla estratègic", ha afegit Adveo.

El grup de distribució majorista de material i solucions integrals va tancar el primer trimestre de l'any amb unes pèrdues netes de 2,9 milions d'euros, llastat per la falta de disponibilitat d'estoc. Per això, Adveo negocia l'obtenció d'aquest finançament addicional a llarg termini, per mitjà de la incorporació d'un nou inversor que li permeti recuperar els nivells habituals d'inventari.

A finals del passat mes de març, la companyia dirigida per Jaime Carbó va anunciar que havia encarregat al banc d'inversió Houlihan Lokey l'inici d'un procés per incorporar un nou inversor que aportarà 30 milions en forma de finançament a llarg termini. El grup ja va indicar que aquest procés s'estava executant "en total coordinació" amb la banca signador de la seva finançament sindicat.

Al juliol de l'any passat, Adveo va aconseguir un acord amb bancs que representen el 97% del deute financer del grup per consolidar les operacions creditícies de finançament bancari, tant a curt com a llarg termini, en un contracte únic, cosa que permetia al grup reestructurar el seu deute i adequar-lo al seu nou pla estratègic 2017-2020.

Segons el seu pla estratègic, Adveo preveu arribar a una facturació al voltant de 720 milions d'euros el 2020, una xifra que, comparada amb els ingressos de 2016, descomptats els que corresponien a l'activitat d’EOS, suposaria un augment del 34%.

De la mateixa manera, s'estima un resultat brut d'explotació (EBITDA) de 60 milions d'euros el 2020, davant els 22 milions registrats el 2016, i un marge d'EBITDA del 9%, gairebé sis punts més que durant l'exercici anterior (3,1%).

Últimas noticias