Adolfo Domínguez fitxa una ex Cortefiel com a consellera

Des de principis d'any la companyia gallega està realitzant un "important" procés de transformació i renovació

Per

Bolsamania | 01 des, 2017

Adolfo Domínguez continua amb el seu procés de renovació i transformació i ha fitxat com a consellera independent l'economista Maite Aranzábal, que acumula més de 25 anys d'experiència al sector 'retail', amb llocs de responsabilitat durant més de deu anys al grup Cortefiel , on va ser responsable de la marca Springfield com a directora general adjunta.

"M’incorporo a Adolfo Domínguez per participar en el procés de creixement d'una marca única que està recuperant la seva essència. Vull ajudar que aquesta marca creixi de forma rendible i recuperi la seva ànima", subratlla Aranzábal, experta en tendències del sector tèxtil i en internacionalització.

Des de principis d'any la companyia gallega està realitzant un "important" procés de transformació i renovació tant en el model de gestió, com en la tipologia i emplaçament de les seves botigues, noves col·leccions i comerç electrònic.

La companyia ha ressaltat que els canvis, accelerats després de la designació d'Adriana Domínguez com a directora general i d'Antonio Puente com a director d'Operacions, ja s'han traduït en un creixement interanual de les vendes del 7% entre març i agost d'aquest any (primer semestre fiscal), i així encadenen cinc trimestres consecutius amb creixements de facturació, amb el seu millor resultat en cinc anys.

Amb la incorporació d’Aranzábal al consell d'administració d'Adolfo Domínguez, l'empresa incorpora nou talent per avançar en la seva estratègia de creixement, rendibilitat i internacionalització.

Aranzábal dirigeix ​​a l'actualitat l'empresa consultora ALIR Fashion Retail, que va fundar el 2005, i té seus a Espanya i Mèxic. La nova consellera d'Adolfo Domínguez va estar vinculada al grup Cortefiel entre 1992 i 2002 on, entre altres càrrecs, va ocupar la direcció general adjunta de la marca Springfield.

Últimas noticias