ACS llança la primera part de la seva ampliació de capital

L'objectiu és retribuir als accionistes

Per

Bolsamania | 11 jun, 2018

El grup constructor i de serveis, ACS, ha acordat avui abordar la primera execució de l'ampliació de capital que la Junta va aprovar el passat 8 de maig per retribuir als seus accionistes, ha comunicat avui l'empresa a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

El valor màxim d'aquesta primera execució s'ha fixat en 299 milions d'euros. Si cap accionista optés per vendre els seus drets a l'empresa i el preu de referència per determinar el nombre d'accions a emetre coincidís amb la cotització al tancament d'avui, seria necessari ampliar capital en un 2,56%.

Els accionistes d'ACS rebran un dret d'assignació gratuïta per cada títol que posseeixin. Un cop al seu poder, podran quedar-se amb ells -amb el que rebran a canvi accions de la constructora; vendre'ls a ACS a un preu fix garantit, o vendre'ls al mercat.

El nombre de drets necessaris per rebre una acció nova i el preu garantit de compra per part d'ACS dependran de la cotització dels títols durant els dies previs a la primera execució. El grup constructor preveu comunicar les dues dades el proper 19 de juny.

Posteriorment, el 21 de juny, ACS publicarà l'anunci de la primera execució al Butlletí Oficial del Registre Mercantil (BORME). El 22 de juny començarà el període de negociació dels drets d'assignació i el termini per demanar la retribució en efectiu, que acabarà el dia 29.

El 6 de juliol acabarà el període de negociació dels drets i ACS se'ls comprarà als que hagin optat per rebre la retribució en efectiu. Està previst que les noves accions emeses es comencin a negociar a les borses espanyoles el 20 de juliol.

De la mateixa manera, ACS ha decidit emprendre la primera execució de la reducció de capital aprovada per la Junta per un import igual a l'ampliació de capital.

Últimas noticias