Acerinox sotmetrà durant la seva propera junta d'accionistes el pagament d'un dividend de 0,45 euros

L'acerera espanyola també ha anunciat el nomenament de Rosa María García Piñeiro

Per

Bolsamania | 05 abr, 2018

Actualitzat : 13:55

L'acerera Acerinox ha anunciat que sotmetrà durant la seva propera junta d'accionistes, que té previst celebrar els propers 9 i 10 de maig (primera i segona convocatòria, respectivament), el pagament d'un dividend de 0,45 euros a través d'un comunicat enviat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Acerinox ha anunciat, a més, al seu comunicat el nomenament de "la consellera independent Laura González Molero", com a "membre de la Comissió de Nomenaments, Retribucions i Govern Corporatiu i President d'aquesta comissió, substituint-hi Manuel Conthe Gutiérrez".

L'acereria espanyola també ha anunciat el nomenament de Rosa María García Piñeiro com a nova membre de la Comissió Executiva

Així mateix, la companyia de l'acer ha comunicat també el nomenament de la consellera independent Rosa Mª García Piñeiro, com a nova membre de la Comissió Executiva, a més de la submissió durant la seva pròxima junta d'accionistes del pagament d'un dividend de 0,45 euros.

Acerinox és en aquests moments una de les companyies espanyoles que més interès té en un bon desenllaç de la guerra comercial entre la Xina i els Estats Units.

La acereria puja aquest dijous un 1,5%, impulsada pel rebot generalitzat de l'IBEX 35, però com indica l'analista de Bolsamanía, J.M. Rodríguez, "qualsevol potencial canvi de tendència passa per ser capaç de saltar per sobre de la resistència dels 12,5 euros".

La guerra aranzelària entre la Xina i els Estats Units 'ataca' directament el negoci d'Acerinox, encara que el director financer de la companyia, Miguel Ferrandis, va assegurar el 13 de març a Bolsamanía que "les barreres comercials no afectaran tant a Europa".

Últimas noticias