Abertis instal·la a les seves àrees de servei de França punts de recàrrega ultraràpida

A través de la seva filial francesa Sanef, instal·larà més de 500 punts de recàrrega a 72 zones de servei

Per

Bolsamania | 04 abr, 2022

Sanef, filial francesa d'Abertis, instal·larà més de 500 punts de recàrrega ultraràpida a les seves 72 àrees de servei, xifra que suposa el 100% de les àrees de servei de la companyia.

Aquests terminals seran accessibles per a tots els vehicles elèctrics en circulació i estaran disponibles les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana i permetran una recàrrega del 80% d'autonomia en 15 minuts.

Per dur a terme aquest desplegament massiu a totes les xarxes a finals del 2022, el grup Sanef, d'acord amb l'Estat, ha seleccionat tres operadors de recàrrega, experts al sector: Engie, Fastned i TotalEnergies. Per garantir un servei ràpid i senzill, les estacions de càrrega permetran, en particular, un mètode de pagament, com el del combustible, mitjançant l'ús de la targeta bancària.

"La nostra missió de servei públic és garantir i facilitar la mobilitat de tots a les nostres xarxes, però ara ve el deure de facilitar l'accés a una mobilitat més sostenible", comenta Arnaud Quémard, director general del grup Sanef.

Últimas noticias