La Torre Glòries finalitzarà el primer semestre les obres per iniciar el lloguer per plantes

Per

Europa Press | 23 gen, 2018

BARCELONA, 23 (EUROPA PRESS)

La Torre Glòries de Barcelona finalitzarà el primer semestre d'aquest 2018 les obres d'eficiència energètica i d'adaptació de l'immoble per procedir al lloguer dels seus 34 plantes.

Així ho ha dit el conseller delegat de Merlin Properties, Ismael Clemente, en declaracions als mitjans, i ha indicat que a la fi de març hi haurà 11 plantes acabades, al maig se'n finalitzaran unes altres, i les obres estaran acabades en el primer semestre: "Després es llogarà per plantes".

Merlin Properties es va fer amb la Torre Glòries --antiga Torre Agbar-- a principis de 2017 després de desemborsar 142 milions d'euros, i va anunciar una inversió de 15 milions per adequar l'immoble.

El pla inicial de la socimi era destinar la gran part de la torre al lloguer d'oficines a diferents inquilins, una estratègia que es va veure aparcada quan es va proposar aquesta ubicació per a l'Agència Europea del Medicament (EMA, per les seves sigles en anglès).

Després de ser descartada la candidatura d'Espanya per acollir l'EMA, Merlin Properties ha tornat a la seva estratègia de multi-inquilí: "Tenir l'EMA com a inquilí ens va semblar interessant. Vam estar molt a prop, però no va poder ser per raons conegudes per tots", ha dit en al·lusió al procés independentista.

Clement ha dit que Barcelona ha patit econòmicament i això fa que hi hagi menys inquilins: "Ara el mercat està estable i l'edifici no necessita absorció neta al mercat pel seu caràcter emblemàtic. Té capacitat per robar inquilins a la resta d'edificis de la ciutat".

Últimas noticias