La startup catalana Braibook guanya el Fòrum d'Inversió d'Acció 2018

Per

Europa Press | 20 jun, 2018

BARCELONA, 20 (EUROPA PRESS)

La startup catalana Braibook ha guanyat el Fòrum d'Inversió d'Acció 2018 per la creació d'un dispositiu que converteix textos digitals al braille per fer-los accessibles a persones cegues.

Segons ha informat la Conselleria d'empresa i Coneixement de la Generalitat aquest dimecres en un comunicat, el projecte ha estat seleccionat d'entre 21 propostes per "la seva viabilitat, potencial de negoci, innovació i internacionalització".

Tots els finalistes han presentat els seus projectes a l'Auditori Axa de Barcelona davant 650 assistents, que han votat els millors projectes, i un panell d'inversors locals i internacionals.

Durant la jornada s'han celebrat més de 400 reunions de 'netwoking' i s'ha lliurat el Premi de Reconeixement a la Trajectòria Emprenedora als fundadors d'HolaLuz.

En un discurs inaugural, el conseller delegat d'Acció, Joan Romero, ha subratllat "la importància i impacte del Fòrum d'Inversió, que en 23 anys s'ha convertit en un acte de referència en l'àmbit de la inversió a Catalunya".

Per a Romero, les 21 companyies finalistes que han participat en el fòrum mostren la riquesa de l'ecosistema de startups català: "Robust i potent, amb empreses que s'han convertit en motor d'innovació per tota l'economia i que han de permetre que tot el teixit empresarial faci un salt qualitatiu en l'àmbit de la innovació".

Últimas noticias