La producció industrial d'Alemanya va pujar un 0,7% el febrer

Mentre que, en comparació amb el mateix mes de l'any passat, va retrocedir un 0,4%

Per

Europa Press | 05 abr, 2019

La producció industrial d'Alemanya va registrar el passat mes de febrer un increment del 0,7% respecte al mes anterior, quan es va mantenir sense canvis, mentre que en comparació amb el mateix mes de 2018 va retrocedir un 0,4%, segons les dades publicades per l'Oficina Federal d'Estadística (Destatis).

No obstant això, sense tenir en compte l'impacte de l'energia i de la construcció, la producció industrial alemanya va registrar una contracció del 0,2% el febrer respecte al mes de gener.

La producció d'energia va caure un 3,1%, mentre que l'activitat de la construcció va pujar un 6,8%

Al mes de febrer, la producció de béns de capital es va incrementar un 0,6%, mentre que la producció de béns intermedis va retrocedir sis dècimes i la de béns de consum un 1,6%.

Per la seva banda, la producció d'energia va experimentar una caiguda del 3,1%, mentre que l'activitat del sector de la construcció va pujar un 6,8% el febrer respecte al mes anterior.

Des de Link Securities assenyalen que la dada publicada aquest dijous de les comandes de fàbrica alemanys del mateix mes "van tornar a sorprendre molt negativament, i ja cauen a una taxa interanual superior al 7%. Res que no sàpiguen els inversors, que ja descompten un escenari de contracció al sector de les manufactures europeu, però que no deixa, per això, de ser preocupant".

Últimas noticias