Jamie Dimon (JP Morgan) aposta que la presidència de Trump durarà només un mandat

Jamie Dimon (JP Morgan) aposta que la presidència de Trump durarà només un mandat El CEO de JP Morgan envia un missatge als Demòcrates: si volen guanyar han d'apostar per un programa "pro lliure empresa"

Per

Bolsamania | 23 nov, 2017

El CEO de JP Morgan, Jamie Dimon, sol centrar l'atenció dels mitjans per no tenir pèls a la llengua i oferir suculentes declaracions. En aquesta ocasió, el màxim responsable d'un dels majors grups bancaris mundials ha pronosticat que la presidència de Donald Trump al capdavant dels EUA només durarà un mandat. Dimon espera veure un nou president a la Casa Blanca el 2021.

"Si hagués d'apostar, diria que (Trump) no durarà més de tres anys i mig en el càrrec", ha aventurat l'inversor, però "els demòcrates han de presentar un candidat raonable, si no, Trump repetirà mandat per quatre anys més" , ha indicat, segons recull la CNBC.

“Si hagués d'apostar, diria que (Trump) no durarà més de tres anys i mig en el càrrec”

La recepta del CEO de JP Morgan, que es considera "just" un demòcrata, per al partit és que si volen guanyar han de donar suport a un programa "pro lliure empresa". També aconsella als rivals de Trump que s'enfoquin en la creació d'ocupació i el creixement econòmic.

Dimon ha estat anant a Washington amb més freqüència des de l'elecció de Trump al novembre de 2016 per pressionar els legisladors sobre un rang d'assumptes comercials i econòmics, incloent-hi els canvis en els impostos corporatius, les polítiques d'immigració i les finances hipotecàries. Així ha estat des que al desembre es va convertir en president de la 'Business Roundtable', una associació de directors executius que traslladen els seus punts de vista als encarregats de formular polítiques governamentals.

En declaracions als mitjans després d'una reunió d'aquest lobby, també va tenir temps per comentar sobre assumptes exteriors, i va assenyalar, per exemple, "Mai hem de ser grollers amb un veí com Mèxic".

També ha advertit que la debilitat política de la cancellera alemanya Angela Merkel és perjudicial per a tothom. Les converses per formar una coalició de Govern al país germànic han fracassat a principis d'aquesta setmana, cosa que llança dubtes sobre el seu futur després de 12 anys al poder.

Últimas noticias