Itàlia abaixarà els impostos per impulsar el seu creixement estructural

Segons ha anunciat aquest diumenge el seu ministre d'Economia, Daniele Franco

Per

Bolsamania | 06 set, 2021

Els de Mario Draghi tenen planejat aprovar una reforma fiscal que inclourà una baixada d'impostos per impulsar així el creixement estructural del país. Així ho ha anunciat aquest diumenge el ministre italià d'Economia, Daniele Franco, que veu l'economia transalpina avançant un 5,8% aquest any.

"La reforma fiscal se centrarà en mitigar la pressió fiscal i en rebaixar l'impost sobre la renda de les persones físiques" perquè la càrrega tributària sigui així "el més favorable possible", ha afirmat Franco en declaracions recollides per l'agència Efe.

Aquest creixement del 5,8% que avança Franco és superior a la xifra anteriorment pronosticada per l'executiu italià, concretament a l'abril, quan es va calcular un PIB del 4,5% per a aquest any. Aquest mateix dissabte, la previsió va ser millorada pel president de la República, Sergio Mattarella, que esperava un creixement del 6% aquest any i del 7% el 2022.

"S'està produint una intensa recuperació del producte interior brut (PIB), les dades són encoratjadores, però el major desafiament serà créixer estructuralment més que en el passat", postil·lava Franco. El titular d'Economia italià reconeix que no hi ha "varetes màgiques" per sortir de la crisi, per la qual cosa serà especialment important la sàvia execució del Pla de Recuperació.

Últimas noticias