Claus borsàries de la propera sessió: resultats de Bankia i vendes al detall

La setmana que ve continua l'allau de resultats del quart trimestre a Espanya

Per

Bolsamania | 26 gen, 2018

Els comptes de Bankia inauguren l'última setmana de gener, durant la qual la publicació de resultats marcarà gran part de l'actualitat econòmica a Espanya. A més, aquest dilluns 29 l'Institut Nacional d'Estadística (INE) publica la dada de vendes al detall de desembre.

Més enllà d'Espanya, al Regne Unit es coneixerà l'índex de preus d'habitatge Nationwide de gener, mentre a Itàlia s'actualitzarà l'índex de preus de producció amb dades de desembre.

Als Estats Units es publicaran les xifres de despeses i ingressos personals, així com l'índex de preus subjacent de la despesa en consum personal de desembre. Finalment, al país nord-americà hi haurà emissió de bons a 3 i 6 mesos.

Al llarg de la setmana que ve, a Espanya hi haurà resultats de Siemens Gamesa (dimarts 30), Banc Santander (dimecres 31), BBVA (dijous 1), Sabadell i CaixaBank (ambdós el divendres 2). Als Estats Units, entre d'altres, publicaran els seus comptes Facebook, Microsoft (dimecres 31), Alphabet, Amazon i Apple (dijous 1).

ECONOMIA

Espanya: vendes al detall (09:00h).

Regne Unit: índex de preus d'habitatge Nationwide de gener (08:00h).

Itàlia: índex de preus de producció de desembre (11:00h).

EUA: despeses personals (14:30h), ingressos personals (14:30h), índex de preus subjacent de la despesa en consum personal de desembre (14:30h), emissió de bons a 3 i 6 mesos (17:30h).

EMPRESES

Espanya: Bankia (abans de l'obertura del mercat).

Últimas noticias