Claus borsàries de la propera sessió: el BCE i el BoJ decideixen sobre els tipus d'interès

Per

Bolsamania | 19 jul, 2017

Actualitzat : 18:15

Aquest dijous els inversors estaran molt pendents dels bancs centrals. El Banc del Japó decideix sobre els tipus d'interès, i el Banc Central Europeu (BCE) celebra la seva reunió sobre política monetària, durant la qual també es posicionarà sobre els tipus. Tots esperen, a més, la posterior compareixença de Mario Draghi, president de l'organisme europeu, ja que sol donar pistes sobre l'esdevenir de les decisions del BCE.

A més d'això, en el pla macroeconòmic es coneixen tota una bateria de dades. Al Japó es coneixen les dades d'exportacions i importacions, així com la balança comercial de juny, mentre que a Alemanya es publica l'índex de preus a la producció de juny. A l'Eurozona surten a la llum la balança per compte corrent de maig i la dada de confiança del consumidor de juliol.

Al Regne Unit, per la seva banda, arriba el torn de les dades de vendes al detall de juny, mentre que als EUA es coneixeran les peticions setmanals d'atur, l'índex manufacturer de la Fed de Filadèlfia del mes de juny i l'índex d'indicadors líders.

Pel que fa a les empreses, segueix la temporada de resultats i aquest dijous a Espanya arriba el torn d'Iberdrola. A Europa publiquen els seus comptes trimestrals Sap, Unilever, Telia i Saab, entre d'altres, mentre que als EUA desfilen per la passarel·la de resultats Bank of New York Mellon, Philip Morris, Microsoft, eBay i Visa, entre d'altres.

ECONOMIA

Japó: Exportacions i importacions juny (1:50h); Balança comercial juny (1:50h); Decisió de tipus del BoJ (4:00h); Índex d'activitat industrial maig (6:30h)

Alemanya: índex de preus a la producció juny (8:00h).

Europa: balança per compte corrent maig (10:00h); Reunió de tipus del BCE (13:45h); Roda de premsa de Mario Draghi (14:30h); Confiança del consumidor juliol (16:00h).

Regne Unit: vendes al detall juny (10:30h).

EUA: sol·licituds setmanals d'atur (14:30h); Índex manufacturer de la Fed de Filadèlfia juliol (14:30h); Índex d'indicadors líders (16:00h).

EMPRESES

Europa: Iberdrola, Sap, Unilever, Telia i Saab, entre d'altres, presenten resultats.

EUA: Bank of New York Mellon, Philip Morris, Microsoft, eBay i Visa, entre d'altres, presenten resultats.

Últimas noticias