Claus borsàries de la propera sessió: bateria de PMI i resultats d'Europac i Best Buy

A Alemanya es publicarà la taxa de desocupació de febrer i l'IPC del mateix mes

Per

Bolsamania | 28 feb, 2017

El mes de març començarà als mercats amb la bateria del PMI manufacturer que publica la consultora Markit. En concret, es coneixerà aquesta referència a Espanya, França, Alemanya, la Zona Euro, el Regne Unit i els EUA. Però no només això, ja que a Alemanya es publicarà, a més, la taxa de desocupació de febrer i l'IPC del mateix mes.

A EUA, aquest dimecres es donaran a conèixer les dades de despeses i ingressos personals de gener, a més de la despesa en construcció del mateix mes i dels inventaris setmanals de petroli. Així mateix, es publicarà el Llibre Beix de la Reserva Federal (Fed). En el plànol empresarial, l'espanyola Europac i l'italiana Eni presentaran resultats a Europa, mentre que Best Buy farà el mateix a l'altra banda de l'Atlàntic.

ECONOMÍA

Japó: PMI manufacturer febrer (1:30h).

Xina: PMI manufacturer i de serveis (2:00h).

Espanya: PMI manufacturer Markit febrer (9:15h).

França: PMI manufacturer Markit febrer (9:50h).

Alemanya: Taxa de desocupació febrer (9:55h); PMI manufacturer Markit febrer (9:55h); IPC febrer (14:00h).

Europa: PMI manufacturer Markit febrer (10:00h).

Regne Unit: PMI manufacturer Markit febrer (10:30h); Préstecs nets a particulars gener (10:30h); Concessió d'hipoteques gener (10:30h).

EUA: Despeses i ingressos personals gener (14:30h); PMI manufacturer Markit febrer (15:45h); Despesa en construcció gener (16:00h); ISM manufacturer febrer (16:00h); Inventaris setmanals de petroli (16:30h); Llibre Beix de la Fed (20:00h).

EMPRESES

Europa: Europac i Eni presentaran resultats.

EUA: Best Buy presentarà resultats.

Últimas noticias