Ana de la Cueva, nova secretària d'Estat d'Economia

Al capdavant del Tresor es posarà Carlos San Basilio

La secretaria d'Agenda Digital estarà en mans de Francisco Polo

Per

Bolsamania | 15 jun, 2018

La nova ministra d'Economia i Empresa, Nadia Calviño, ja ha nomenat els seus pesos pesats. D'una banda, ha decidit posar al capdavant de la Secretaria d'Estat d'Economia i Suport a l'Empresa Ana de la Cueva, que entre 2004 i 2009 va ocupar la presidència de la Comissió Delegada del Govern per a Assumptes Econòmics.

Aquest departament, a més, torna al Ministeri d'Economia i Empresa, que ha decidit mantenir la denominació de la Secretaria d'Estat que liderarà De la Cueva. Quan, amb el Govern anterior, Irene Garrido estava al càrrec també es deia Economia i Suport a l'Empresa.

Pel que fa al Tresor, Carlos San Basilio serà l'elegit per substituir Fernando Navarrete, pertanyent a l'Executiu sortint. Qui ocupava fins ara el càrrec de director general en aquest organisme es convertirà en secretari general del Tresor i Política Financera.

Als comandaments de la Secretaria d'Estat per a la Societat de la Informació i l'Agenda Digital es posarà Francisco Polo, que el 2010 va crear l’empresa emergent Actuable. Aquesta companyia es va fusionar l'any següent amb Change.org, companyia que Polo va dirigir a Espanya fins al 2017.

D'altra banda, Calviño ha designat nova directora del seu gabinet Carmen Balsa, que compta amb una "dilatada" experiència en diferents departaments del Ministeri, segons s'explica en un comunicat. No és la primera vegada que forma part del Govern, atès que ja va ser cap de gabinet al Ministeri de Cultura quan el dirigia Mercedes Cabrera.

Últimas noticias