La segona major granja de minat de l'ethereum suspendrà totes les seves operacions

L'apagada està motivada per la prohibició xinesa a totes les activitats i transaccions relacionades amb les 'criptos'

Per

Bolsamania | 28 set, 2021

La segona granja de minat més important del món de l'ethereum, SparkPool, ha suspès totalment els seus serveis a causa de la prohibició del govern xinès del 24 de setembre sobre qualsevol l'activitat relacionada amb les monedes digitals.

SparkPool, amb seu a Hangzhou, va comunicar inicialment que havia deixat de prestar serveis a nous usuaris a la Xina a partir del 24 de setembre i que suspendria completament els serveis a tots els seus usuaris existents, tant a la Xina com a l'estranger, a partir del 30 de setembre, en un missatge als usuaris amb data del 26 de setembre. L'empresa va dir que el motiu n'era "un esforç per complir al màxim els requisits reglamentaris".

Llançat a la Xina a principis del 2018, SparkPool va sorgir com un dels més grans pools de mineria del món per minar l'ether (ETH), juntament amb el major pool de mineria d'ethereum del món, Ethermine. Segons informa CoinTelegraph, la potència minera d'SparkPool representa el 22% de la taxa de hash global d'Ethereum, lleugerament inferior a la quota d'Ethermine, que és del 24%, segons Poolwatch.io.

La notícia arriba enmig del reforç per part de govern xinès de la seva postura negativa cap a les monedes digitals en declarar il·legals totes les transaccions relacionades amb les criptos al país divendres passat. Algunes de les majors borses de criptodivises, com Binance i Huobi, es van suspendre posteriorment el registre de nous comptes a la Xina continental, encara que, pel que sembla, segueixen prestant servei als usuaris de Hong Kong.

Últimas noticias