La capitalització de mercat de Tether es va reduir en més de 10.000 milions de dòlars al maig

Va tancar el cinquè mes de l'any amb una capitalització de mercat al voltant dels 72.500 milions de dòlars

Per

Bolsamania | 20 jun, 2022

Tether (USDT) va perdre la seva vinculació amb el dòlar durant el fort descens dels preus de les criptodivises al maig, fet que va provocar una caiguda substancial del valor de mercat d'una de les 'stablecoins' (monedes estables) més utilitzades.

Tether (USDT) segueix sent la major stablecoin per capitalització de mercat el juny del 2022. Tot i haver perdut la seva paritat, l'stablecoin es troba entre els cinc principals actius digitals per capitalització de mercat.

Tether va tancar el cinquè mes de l'any amb una capitalització de mercat al voltant dels 72.500 milions de dòlars, segons la investigació de Be[In]Crypto.

Això va suposar un descens del 12% respecte de la capitalització de mercat de l'1 de maig. Aquell dia, USDT va registrar un volum d'operacions de 61.420 milions de dòlars, xifra que correspon a una capitalització de mercat d'aproximadament 83.160 milions de dòlars.

El sentiment negatiu del mercat de criptomonedes va portar molts inversors minoristes i institucionals a desfer-se dels actius digitals al voltant del 9 de maig. Això va tenir un gran impacte a la capitalització de mercat d'USDT.

El menor interès dels inversors al maig es va atribuir als esdeveniments geopolítics desfavorables, un dòlar més fort, un renovat interès pels metalls preciosos com l'or, i les pujades dels tipus d'interès que han portat a un augment de la demanda de bons i bitllets del govern.

Al maig, el nombre de grans transaccions amb USDT va assolir un màxim de 19.510 a un preu de 0,9747 dòlars el 12 de maig.

Últimas noticias