El veritable 'llop de Wall Street' aconsella comprar a la caiguda del bitcoin

Afirma que el preu hauria de pujar a l'horitzó de 36 mesos

Per

Bolsamania | 07 jul, 2022

Actualitzat : 11:31

L'onada de vendes que ha arrasat el mercat de les criptomonedes i esborrat el 70% del valor del bitcoin manté els inversors temorosos i molts experts creuen que encara no s'ha arribat a un sòl en l'actual depreciació d'aquests actius. Tot i això, Jordan Belfort, que va inspirar la pel·lícula del 2013 'El llop de Wall Street', ha advertit els inversors que vegin el bitcoin com una perspectiva a llarg termini.

En una entrevista amb Yahoo Finanzas, ha aconsellat als posseïdors del bitcoin que fossin optimistes i mantinguessin les seves posicions durant almenys 36 mesos, afirmant que l'actiu té moltes possibilitats de tornar a pujar durant aquest període. "Si es pren un horitzó de tres o potser cinc anys, em sorprendria que no es guanyessin diners, perquè els fonaments subjacents del bitcoin són realment forts", ha declarat.

Sorprenentment, Belfort no sempre ha estat un defensor del bitcoin. En el passat, va coincidir amb l'opinió de Bill Gates que l'actiu es basa en la teoria de la ximpleria més gran, recomanant anteriorment que els inversors venguessin les seves posicions abans de perdre tot el capital.

No obstant això, la criptomoneda insígnia va conquistar Belfort durant el seu darrer cicle alcista. Va opinar que el bitcoin seria un bon dipòsit de valor i també una cobertura perfecta contra la inflació. El novaiorquès va arribar a predir que la criptomoneda arribaria als 100.000 dòlars el 2021, una predicció que mai no es va complir.

Tot i això, el 'llop de Wall Street' segueix apostant per aquest actiu. D'altra banda, Belfort adverteix els inversors que esperin fortes caigudes i períodes d'alta volatilitat de preus als propers anys. Va assenyalar que el bitcoin és encara un actiu relativament nou, cosa que el fa propens a patir grans fluctuacions de preu i a correlacionar-se amb el mercat de valors i altres inversions de renda variable.

Belfort va destacar algunes precaucions que cal prendre en relació amb altres criptodivises. Insisteix que molts inversors "estan sent massacrats" a causa de la manca de cura i investigació que s'hauria de fer abans d'invertir en qualsevol projecte.

El famós excorredor de borsa, que anteriorment va causar polèmica en afirmar que els creadors del shiba inu (SHIB) haurien de ser a la presó, també va aconsellar que només s'inverteixi en projectes que demostrin ser útils.

Últimas noticias