El CEO de FTX desmenteix els rumors sobre la possible adquisició de Robinhood

Les accions de Robinhood es van disparar un 18% després de l'anunci i van caure un 4,5% després del desmentiment

Per

Bolsamania | 29 jun, 2022

El CEO de la plataforma d'intercanvi de criptomonedes FTX, Sam Bankman-Fried, va negar el rumor generat per una informació publicada per Bloomberg que esmentava que l'empresa està buscant oportunitats per comprar la popular plataforma Robinhood. Va expressar que la companyia no busca cap fusió o adquisició activa amb l'aplicació de comerç.

En aquest article recent, Bloomberg va citar "persones amb coneixement de l'assumpte" i va informar que FTX està mantenint converses internes sobre les formes d'adquirir Robinhood, encara que aquesta última no ha rebut cap proposta formal d'adquisició per part d'FTX.

El preu de les accions de Robinhood es va disparar fins a un 18% després de la publicació d'aquest article dilluns passat, pujant finalment un 14% al final del dia. Tot i això, després que Bankman-Fried desmentís el rumor, les accions van caure un 4,5%.

En una declaració enviada per correu electrònic a MarketWatch i recollida per CoinQuora, Bankman-Fried va esmentar: "Estem entusiasmats amb les perspectives de negoci de Robinhood i les possibles formes en què podríem associar-nos-hi, sempre m'ha impressionat el negoci que Vlad i el seu equip han construït. Dit això, no hi ha converses actives de fusions i adquisicions amb Robinhood". El comunicat va ser enviat el dimarts 28 de juny.

L'article de Bloomberg també va informar que el mes passat FTX va comprar una participació del 7,6% en Robinhood per valor de 648 milions de dòlars, citant "fonts properes a l'assumpte".

D'altra banda, recentment les empreses de Bankman-Fried van signar acords per rescatar els petits actors del mercat de criptomonedes. A més, FTX ha acordat proporcionar una línia de crèdit renovable de 250 milions de dòlars al prestador de criptomonedes BlockFi. Així mateix, l'empresa de comerç quantitatiu de Bankman-Fried, Alameda, es va comprometre a finançar 500 milions de dòlars a una plataforma de corretatge de criptomonedes, Voyager Digital.

Últimas noticias