El bitcoin tracta de remuntar, amb cada vegada més apostes que reconquistarà els 50.000

Signe mixt per al mercat de les criptodivises, amb retrocessos per a la solana

Per

Bolsamania | 10 set, 2021

El bitcoin aguanta el tipus per segon dia consecutiu, en el que sembla ser un moviment de consolidació per a la reina de les monedes digitals, després de la immensa volatilitat desfermada aquesta setmana. Amb el preu per sobre dels 46.500 dòlars, els analistes comenten que el seu aspecte fa pensar que més aviat que tard tornarà a volar per sobre dels 50.000 dòlars.

"No crec que el bitcoin estigui fora de joc encara", comenta Jeffrey Halley, analista d'Oanda. "El criptoactiu va aconseguir tancar per sobre de la seva mitjana mòbil de 200 dies, als 45.930 dòlars sobre una base diària aquesta setmana, tot i l'onada de vendes de dimarts i dimecres". Això suggereix que "encara té el potencial de pujar per sobre dels 50.000 dòlars una vegada més. No obstant això, el fracàs del suport als 44.000 dòlars és probable que deslligui una altra vegada el pànic entre els inversors", conclou l'expert.

Això no obstant, segueix per veure si l'onada de vendes de dimarts al bitcoin, dels 53.000 dòlars a preus per sota dels 43.000 dòlars és el final de el rebot que havia fet pujar la criptodivisa gairebé un 75% des de finals de juliol o només una correcció per tornar a agafar embranzida. "Acció-fase de reacció. Així és com es mouen els preus als mercats i en el cas del bitcoin tot és més exagerat, per al bo i per al dolent. No podem descartar que l'actual fase correctiva dugui el futur del bitcoin a l'antiga zona de resistència, ara suport, dels 41.500 dòlars", aposta José María Rodríguez, analista tècnic de Bolsamania.

"Tot segueix igual, no ha canviat res realment. El bitcoin segueix sent molt alcista a mitjà i llarg termini, cosa que no treu perquè en el curt puguem veure més caigudes", afegeix l'expert.

"La tesi alcista per a molts operadors de monedes digitals no ha canviat, ja que l'adopció es dirigeix ​​a la direcció correcta i la demanda continua sent elevada per a les cobertures contra les polítiques monetàries i fiscals excessives", subratlla Edward Moya, analista d'Oanda, per seva part. "El nivell dels 45.000 dòlars s'hauria de mantenir per al bitcoin, però si es trenca, els compradors probablement esperaran fins als 40.000 dòlars abans d'entrar-hi amb força".

Pel que fa a les 'altcoins', elles presenten signe mixt, després que també hagin protagonitzat una remuntada. L'ethereum consolida els 3.500 dòlars, tot i que cedeix una mica de terreny, mentre el cardano i la binance coin pugen moderadament. El testimoni SOL, del projecte Solana, corregeix les pujades d'ahir i cau fins als 190 dòlars, després que deixés un nou màxim històric el 9 de setembre fins als 210 dòlars. Els analistes comenten que l'impuls entre les monedes digitals alternatives al bitcoin és senyal que el mercat està aixecant cap de nou, amb la capitalització per sobre dels 2,1 bilions de dòlars.

Últimas noticias