El bitcoin i l'ethereum pugen encara que el suport es pot començar a debilitar

Naeem Aslam no descarta caigudes addicionals fins als 15.000 dòlars

Per

Bolsamania | 24 jun, 2022

El bitcoin i l'ethereum segueixen rebotant, encara que el suport a les monedes més grans per capitalització de mercat "es pot començar a debilitar", segons fonts de Proactive.

El bitcoin puja un 1,75% i actualment cotitza als 20.892 dòlars. L'ethereum, la segona moneda més gran per capitalització de mercat, puja un 3,58%, fins als 1.139 dòlars.

Segons Naeem Aslam, analista de mercat d'Avatrade, el mercat podria veure el bitcoin caure fins als 15.000 dòlars. "Al món de les criptomonedes, consolidació és la paraula que ve a la ment quan un mira l'acció del preu del bitcoin", assenyala aquest expert.

"No aporta gaire confiança perquè els preus del bitcoin estan molt sobrevenuts, i hauríem de veure pujades molt més fortes. Tot i així, en realitat, veiem una quantitat molt petita de compres que estan mantenint el preu als 20.000 dòlars", ha afegit.

A causa de la volatilitat i constant caiguda del bitcoin és molt probable que aquest suport comprador comenci a debilitar-se, i això podria resultar que el preu de bitcoin caigui encara més i es vagi aproximant cap als 15.000 dòlars.

Últimas noticias