El bitcoin continua enganxat als 28.000: "L'impuls alcista està perdent encant"

La criptodivisa ha estat un dels actius beneficiats per la crisi financera actual

Per

Bolsamania | 27 mar, 2023

El bitcoin es manté aquest dilluns tranquil i enganxat als 28.000 dòlars (27.830 dòlars) mentre el temor per la crisi financera es va esvaint a mesura que les coses milloren a Europa (Deutsche Bank rebota amb força) i també als EUA (First Citizens es quedarà amb els dipòsits i préstecs del fallit Silicon Valley Bank).

El bitcoin s'ha considerat una mena de 'refugi' durant aquesta crisi bancària. Si aquesta comença realment a remetre's -cosa que no està confirmada en absolut-, caldrà veure com reacciona la criptomoneda.

"Si esteu buscant els actius que millor s'estan comportant durant la crisi bancària, jo diria que tingueu present l'or, que ha guanyat gairebé 200 dòlars per unça des que SVB es va ensorrar, i el bitcoin, que ha guanyat al voltant de 10.000 dòlars durant el mateix període", subratlla Ipek Ozkardeskaya, analista sènior de Swissquote Bank.

Naeem Aslam, responsable d'anàlisi de Zaye Capital Markets, està d'acord que la crisi del sistema bancari alimenta en gran mesura la pujada de preus del bitcoin.

"Dit això, creiem que l'impuls alcista que hem experimentat les darreres setmanes està perdent part del seu encant, ja que el preu ha començat a consolidar-se per sota de l'important nivell psicològic dels 30.000 dòlars".

En opinió d'Aslam, la 'cripto' hauria de trencar còmodament per sobre d'aquest preu i mantenir-se per sobre si volem que el ral·li continuï el seu viatge cap a la seva propera resistència important als 50.000 dòlars.

Últimas noticias