Crypto.com confirma el hackeig de 400 comptes i el robatori de fons

L'empresa de seguretat, Peckshield, va tuitejar que havien perdut uns 15 milions de dòlars

Per

Bolsamania | 20 gen, 2022

Actualitzat : 13:02

Kris Marszalek, director general de Crypto.com, la plataforma de criptomonedes que està recolzada pel famós actor de Hollywood Matt Damon, ha confirmat que centenars de comptes d'usuaris van ser hackejats i els seus fons, robats.

"Tenim un petit nombre d'usuaris que reporten activitat sospitosa als seus comptes. Posarem en pausa els retiraments ben aviat, ja que el nostre equip està investigant. Tots els fons estan fora de perill", va dir la companyia en un tuit quan va començar l'amenaça.

Marszalek també va declarar en un tuit que "no es van perdre fons de clients". No obstant això, l'empresa de seguretat i anàlisi de cadena de blocs, Peckshield, va tuitejar que havien perdut uns 15 milions de dòlars.

El director general va afirmar que els 200 professionals de seguretat de Crypto.com havien creat una infraestructura "molt robusta" i va afirmar que comptaven amb una defensa de gran calibre.

Mitjançant un comunicat difós a Twitter, l'empresa ha confirmat que “cap client va patir una pèrdua de fons”. "A la majoria dels casos vam evitar la retirada no autoritzada, i en tots els altres casos es va reemborsar íntegrament els clients". "L'incident va afectar 483 usuaris de Crypto.com", prossegueix la nota.

"Les retirades no autoritzades van pujar a un total de 4.836,26 ETH, 443,93 BTC i aproximadament 66.200 dòlars en altres monedes", afegeix.

Matt Damon, patrocinador oficial de la companyia, es va enfrontar a les crítiques per un anunci de Crypto.com en què comparava la inversió en criptomonedes amb grans èxits aconseguits per la humanitat, com l'escalada de la Muntanya Everest o l'exploració espacial.

Últimas noticias